Espen Vandremus & gjengen


Gjengen Julen 2023  


Presentasjon

I år har Espen Vandremus samlet en gjeng som er større en noen gang!

Her er det både kongelige, artister,  forskjellige sportsprofiler, politikere, presidenter, kulturpersonligheter, TV figurer og ikke minst noen legender som ikke lenger er med oss. 

De gleder seg alle til å spre mye glede og moro i de mange hus og hytter de får lov til å flytte inn i. 

God Jul!Espen Vandremus er vår Askeladd og hovedpersonen i julen vår. Ikke bare skaper han god stemning og glede på sine vandringer, men han samler på det meste han finner og dem han møter på sin vei.

Espelid Legendemus har inspirert generasjoner i kokkelering! Klassisk husmanskost er spesialiteten, og årets julemat gleder gjengen seg til! De er så glade for å ha henne i gjengen.  

Elizabeth Dronninglegende har endelig anledning å slutte seg til Espen Vandremus sin flokk. Etter over 70 år på tronen, gleder gjengen seg til å høre spennende historier fra et langt, kongelig liv!


Diana Engleprinsesse er prinsessen over alle prinsesser! Vakker, snill, generøs og omsorgsfull. Tenk at vi får ha henne med i gjengen vår!


Kurt Idolmus vant først våre idolhjerter før han slo til og vant resten av verdens idolhjerter! Førjulstiden er en travel tid, «alle» vil på konsertene hans! Så gjengen gleder seg til å få ham helt for seg selv når julen ringes inn.

Sissel Gullstrupe har en sangstemme som smelter de fleste hjerter. Med skarrende “r” og et smittende smil, forteller hun gjerne gjengen historier fra sin lange karriere på verdens scener. 

Chirag Stjernemus er en sann kunstner og en superstjerne. Sammen med partner Magdi skaper han magi fra musikkscenene de opptrer på. Gjengen kan nesten ikke vente på hva de skal få oppleve når duoen skal holde konsert for dem. 

Magdi Stjernemus er firebarns pappaen som har erobret hele Norge med sin vakre musikk han skaper sammen med sin makker Chirag. Sammen er de superstjerner som står klar for å erobre resten av verden. 

Leah Prinsessemus har sminket og frisert både seg og søsteren og er klar for slottsball med bestemor, dronningen!

Maud Prinsessemus har fått låne kjole av mamma og er klar for slottsball med bestemor, dronningen! Hun er så spent og kan nesten ikke vente...

Ingrid Prinsessemus har fått ny kjole og nye juveler og er klar for slottsball med bestemor Dronningen. Kanskje kommer det en prins også?

Sonja Dronningmus er klar for slottsball med sine barnebarn. Bestekjolen er vasket og strøket, og gullkronen er pusset. Dansekortet har gjengen fylt ut, så hun skal nok få svingt seg!

Hakon Skøyteprins er lykkelig for å kunne ta med seg sin elskede prinsesse på isen. Han passer godt på så hun ikke faller.

Mette Skøyteprinsesse har løsrevet seg fra veven og ullnøstene og tatt turen ut på isen. Med roser i kinnene og kjærlighet i blikket koser hun seg på isen med sin prins.

Pernille Konemus er damen du vil ha ved din side når ikke alt er så greit. Med kjærlighet og omsorg står hun ved Christine Solstråle sin side når det stormer som mest. En sånn kone er det godt å ha!

Christine Solstråle er viljesterk som få! Det kan virke som det er ingenting som kan stoppe denne damen. Og det fineste er at hun aldri mister sitt gode humør og fine smil! Gjengen digger henne!

Zelenskyj Heltemus har hatt noen fryktelige år! Men han har beskyttet og styrt sitt folk på en beundringsverdig måte. Derfor er gjengen glad han har klart å ta turen til dem i julen. Men ikke si til noen at han er her! Det må vi holde i all hemmelighet.

Drevland Politikermus er damen som har meninger og mye å si om det meste. Flink på kjøkkenet er hun også! Og som tidligere sykepleier, er gjengen glad hun er med. Sånn i tilfelle noe skulle skje!

Jonas Sjefsmus har hatt et travelt år. Ministrene hans har en tendens til å gjøre nett som de vil, og absolutt ikke som han vil! Gjett om han gleder seg til juleferie og en dram med Jens Natomus...!

Jens Natomus er en superpopulær mann. Han får ikke lov å forlate sin post! Så da blir han da, enn så lenge. Gjengen er glad han har tatt seg litt fri i julen! For de historiene han kan fortelle... Gjett om de gleder seg!

Haaland Forballrev har sjarmert fotballhjerter over hele verden. Han er en scoringsmaskin vi knapt har sett før! På fritiden slår han ut håret og elsker å pynte seg i lekre silkepyjamas. Gjengen gleder seg til å treffe legenden med de lyse lokkene!

Almaas Kverulantnisse er morsom, men akk så irriterende! Han vet alt, kan alt og gir seg aldri. Men han er sjarmerende og morsom og lett å like.

Heidi Håndballmus har vunnet OL og er både verdensmester og Europamester i håndball. Adventstiden tilbringes på banen der hun scorer mål etter mål etter mål etter mål! Men jul med gjengen gleder hun seg til!

Nora Håndballmus bruker adventstiden på håndballbanen. Hun har vunnet både VM og EM sammen med landslaget. Men julen skal tilbringes med gjengen med mye lek og moro.

Dag Otto Oberstmus jobber hardt for å være streng og autoritær når rekruttene skal ledes. Det er ikke naturlig for ham å være streng, så latteren sitter litt for løst til tider... Et herlig sjarmtroll!

Kristian Kompanimus er morroklumpen som elsker å terge, spesielt Dag Otto Oberstmus! Alltid mye gøy når han er i nærheten.

Shabana Frihetskjemperen snakket med en uredd og viktig stemme. Med humor og varme jobbet hun for ytringsfrihet, for mangfold og likestilling. Gjengen er glad hun er med dem denne julen.

Moddi Musikkmus er musikeren med det store hjerte for kloden vår. Han har sterkt samfunnsengasjement, og spiller ikke hvor som helst og for hvem som helst. Gjengen er store beundrere.

«Modern» Mammamus har sin fulle hyre med å holde Marve Ungkarsmus i ørene. Heldigvis har hun egen nøkkel til leiligheten hans. Den bruker hun flittig...

Marve Ungkarsmus er ganske påståelig og egenrådig. Gjengen vet også at han jukser og at hans fortellinger ikke alltid så fantastiske som han vil ha det til. Men det skjer alltid noe gøy når han er med!

Ada Fotballstjerne er et geni på fotballbanen, og har vunnet Gullballen for sine meritter. Hun er opptatt av likestilling mellom jenter og gutter og bruker sin stjernestatus for å skape endring. Hun er en inspirerende ledestjerne! Blir gøy å henge med henne i julen. 

Klaveness Den Modige er damen som ikke er redd for å gi beskjed når ting ikke er som de bør i fotballverdenen. Ikke alle liker det... Men hun står i det og lar seg ikke mobbe. Gjengen heier og applauderer!FB / INS