The Originals


We did it before, we can do it againHazelnut
Klut og håndkle


Inspirasjon

Kjennskapen vi i dag har til alle problemene mikroplasten i havet skaper, gav oss en vond smak hver gang vi brukte mikrofiberkluten på kjøkkenet...

Så tenkte vi tilbake til bestemors kjøkken og husket den håndstrikkede bomullskluten.
Den ble vår inspirasjon!

Etter å ha strikket utallige prøvelapper kom vi frem til mønsteret «Hazelnut». Et dekorativt mønster med passe mange hull så kluten tørker fortere.
Vi valgte oss en kvalitet som er en miks av bomull og viskose - begge biologisk nedbrytbar. Viskosen er mer vannabsorberende enn bomull og bomull er en sterkere fiber enn viskose, så miksen gir den perfekte kluten.
Så fint syntes vi mønsteret var at vi også laget et lite håndkle. Passer også fint på gjestedoen f.eks. og det myke materialet i kluten gjør at den også er perfekt å bruke til ansiktsvasken.

Aldri mer mikroplast i vaskekummen!

Design: Charlotte Larsen
Biodefradable

50% Bomull
50% Viskose
100% Biologisk nedbrytbar


Care instructions

Vask ved 40° - 60°The Original Bag


Inspirasjon


Mye av det vi i dag putter i engangsplast, ble tidligere pakket i tekstiler som igjen ble brukt flere ganger.
Så hvorfor ikke gjøre det igjen?

Det var inspirasjonen til «The Original Bag».
I utgangspunktet tenkte vi at disse posene hørte til på kjøkkenet til brød, nøtter, matpakken osv. Har du f.eks. prøvd å oppbevare rotgrønnsaker i tøyposer fremfor plast. Da holder de lengre.

Men det gleder oss å oppleve at våre kreative kunder også bruker de som prosjektbag til strikketøyet, som gavepose & skopose osv.

Så bytt ut plastposen der du kan med «The Original Bag». Det vil gjøre en forskjell som vil bety mye om mange nok gjør det.
Biodefradable

100% Bomull
100% Biologisk nedbrytbar


Care instructions

Vask ved 40° - 60°

FB / INS